Een kleurrijke toekomst
vorm geven

Bij Cecilia, op site Kouterman, zorgen we samen met jou voor een kleurrijk leven. Samen creëren we een gezellige thuis in ons woonzorgcentrum. Naast aandacht voor woon- en zorgnoden focussen we op jouw leefwensen. We besteden extra aandacht aan:

 • Wie je bent en wat je verkiest.
 • Jouw kennis, kunde en talenten. En hoe jij die wil inzetten.
 • Jouw sociaal netwerk en wat ze voor jou willen betekenen.
 • Jouw toekomstdromen en hoe we die kunnen realiseren.

Kom gerust even binnen en laat je onderdompelen in wzc Cecilia, site Kouterman.

Wat kan Kouterman jou bieden?

cecilia wzc kouterman

Woonzorgcentrum

Een eigen kamer met het nodige comfort waar jij als 65-plusser, al dan niet met partner, kan wonen. Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, wzc Cecilia voorziet zorg op jouw maat!

Assistentiewoningen

Wil jij graag zelfstandig blijven wonen maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan biedt een serviceflat of assistentiewoning in de nabijheid van het woonzorgcentrum de ideale oplossing!

dagcentrum kouterman

Dagcentrum

In ons dagcentrum kan jij rekenen op net dat tikkeltje extra zorg of begeleiding. Wij zorgen voor een zinvolle dagbesteding zodat jij iedere dag anders beleeft! Bovendien krijgt jouw mantelzorger even de nodige ademruimte wanneer de zorg oploopt.

cecilia extra dienst kouterman

Extra dienstverlening

Geniet van een warme maaltijd in ons dorpsrestaurant of neem deel aan een leuke activiteit die het dienstencentrum van het OCMW organiseert.

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat

De troeven van Cecilia

zorg-op-maat

Zorg op maat

Heb jij veel of weinig zorgen nodig? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreid dienstenaanbod hebben we voor jou de geschikte oplossing.

verse-maaltijden

Verse maaltijden

Onze Zorgtoppers toveren iedere dag een verse maaltijd voor jou op tafel.

lokale-aspect

Het lokale aspect

Bij Cecilia creëren we een ‘ons kent ons’ verhaal waardoor jij je onmiddellijk thuis voelt.

open-huis

Een open huis

In ons Integro-huis maken we deel uit van de samenleving. Iedereen kan er langskomen. Bovendien heb je als bewoner veel vrijheid om het woonzorgcentrum helemaal op eigen houtje te ontdekken.

samenwerking-gemeente

Samenwerking met de gemeente

Om het voor jou gemakkelijker te maken, hebben we alle diensten op één plaats gecentraliseerd. Dat is gelukt dankzij onze samenwerking met de gemeente en het OCMW.

Familie als partner in de zorg

Bij Cecilia staan we ervoor open dat je als familie deelneemt in de zorg. Wil jij je ouder(s) nog graag zelf ondersteunen bij de maaltijd of helpen met de verzorging? Dat kan! Onze Zorgtoppers helpen je graag als je dat wenst.

Altijd welkom

In woonzorgcentrum Kouterman hebben we geen bezoekuren zodat jij je geliefde op ieder moment kan bezoeken. Daarnaast zijn onze Zorgtoppers ook steeds bereikbaar en staan ze altijd paraat!

Familieavonden

Als familielid of naaste krijg jij de kans om op een constructieve manier mee na te denken over de werking van ons woonzorgcentrum. Jouw mening telt en is van onschatbare waarde.

011 15 36 00
phone