Assistentiewoning Terkoest

assistentiewoning-cecilia

Assistentiewoning Terkoest

Ben jij 65 jaar of ouder? Woon je nog graag zelfstandig? Twee keer ja? Dan is een serviceflat of assistentiewoning bij Cecilia op de site Terkoest de ideale plek om te wonen.

Cecilia beschikt over 28 assistentiewoningen op site Terkoest. Onze serviceflats hebben een gemiddelde grootte van 65m² en zijn uitgerust met alle nodige comfort en voorzieningen. Iedere assistentiewoning van site Terkoest beschikt over:

 • Een kleine keuken
 • Een living
 • Een aparte slaapkamer
 • Een aparte badkamer met douche

Bovendien hebben sommige serviceflats ook een terras waardoor je buiten kan genieten van het mooie weer en de rustige omgeving.

Bij Cecilia bieden we zorg op maat. Daardoor kan je de professionele hulp volledig zelf inkleuren! Iedere Zorgtopper staat jou met plezier bij wanneer je een helpende hand of een luisterend oor nodig hebt. Verder hebben we ook een samenwerking met het Wit-Gele Kruis. Daardoor voel jij je nooit alleen.

Ben je gevallen? Voel je je niet goed? Dankzij het oproepsysteem staat er altijd iemand klaar om jou te helpen!

Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over wat je iedere dag op tafel moet toveren. Kook je zelf niet graag? Dan kan je iedere dag genieten van een lekkere, vers bereide maaltijd. Bovendien heb je de mogelijkheid om samen met je medebewoners te eten in het restaurant. Zo voel jij je nooit alleen en kan je met volle teugen genieten van leuke babbels!

Verder heb je ook de mogelijkheid om samen met je partner in een assistentiewoning op site Terkoest te komen wonen. Zo blijven koppels samen en kunnen ze iedere dag samen inkleuren.

Bij Cecilia voegen we leven toe aan de jaren en jaren aan het leven! We bouwen samen aan een kleurrijk leven zodat iedere dag er anders uitziet.

Prijzen

Onderstaande prijzen gelden vanaf 1.10.2022:

 • Dagprijs huisvesting: € 27,13 per dag per flat
 • Basisdienstverlening per persoon: € 3,99 per dag per persoon
 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone