Troeven

De troeven voor jou als bewoner

verse-maaltijden

Verse maaltijden

Onze Zorgtoppers toveren iedere dag een verse maaltijd voor jou op tafel.

lokale-aspect

Het lokale aspect

Bij Cecilia creëren we een ‘ons kent ons’ verhaal waardoor jij je onmiddellijk thuis voelt.

zorg-op-maat

Zorg op maat

Heb jij veel of weinig zorgen nodig? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreid dienstenaanbod hebben we voor jou de geschikte oplossing.

open-huis

Open huis

In ons Integro-huis ontvangen we iedereen met open armen. Iedereen is welkom. Bovendien heb je als bewoner veel vrijheid om het woonzorgcentrum helemaal op eigen houtje te ontdekken.

samenwerking-gemeente

Samenwerking met de gemeente

Om het voor jou gemakkelijker te maken, hebben we alle diensten op één plaats gecentraliseerd. Dat is gelukt dankzij onze samenwerking met de gemeente en het OCMW.

De troeven voor jou als familie

Familie als partner in de zorg

Bij Cecilia staan we ervoor open dat je als familie deelneemt in de zorg. Wil jij je ouder(s) nog graag zelf ondersteunen bij een maaltijd of helpen bij de zorg? Dat kan! Onze Zorgtoppers helpen je graag als je dat wenst.

Altijd welkom!

In ons woonzorgcentrum hebben we geen bezoekuren zodat jij je geliefde op ieder moment kan bezoeken. Daarnaast zijn onze Zorgtoppers ook steeds bereikbaar en staan ze altijd paraat!

Familieavonden

Als familielid of naaste krijg jij de kans om op een constructieve manier mee na te denken over de werking van ons woonzorgcentrum. Jouw mening telt en is van onschatbare waarde.

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone