Familie als partner in de zorg

familie-als-partner

Familie als partner in de zorg

Bij Cecilia staan we ervoor open dat je als familie deelneemt in de zorg. Heb je altijd voor je ouder(s) gezorgd en vind je het moeilijk om de zorg volledig uit handen te geven? Dan ben je bij Cecilia nog steeds welkom om een deel van de zorg op te nemen mocht je dat zelf willen. Onze Zorgtoppers helpen je graag wanneer jij je ouder(s) wenst te ondersteunen bij een maaltijd of wanneer je hen wilt helpen bij de zorg. Wij houden rekening met jouw wensen! Daarnaast vinden we het ook een meerwaarde wanneer familie of naasten meedenken rond de organisatie van de zorg. Op die manier creëren we samen een passend zorgpad voor iedere bewoner.

Als de bewoner het wenst dan nodigen we je graag uit tijdens de overlegmomenten met de dokter. Zo ben jij steeds op de hoogte over de gezondheid en het welzijn van je geliefde. Daarnaast ben je ook op moeilijke momenten dag en nacht welkom in ons woonzorgcentrum. Wanneer het nodig is, heb jij de mogelijkheid om in ons woonzorgcentrum te verblijven zodat je op ieder moment aan de zijde van je geliefde staat.

“Mijn dochter heeft een Bed & Breakfast en brengt me vaak restjes eten. Die zijn altijd heel lekker!”

– Jacqueline, bewoonster Kouterman

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone