Familieavonden

Bij Cecilia is er veel aandacht voor de familie van de bewoners. Zo organiseren we jaarlijks een familieavond. Tijdens die avond krijg je als familielid of naaste de kans om op een constructieve manier mee na te denken over de werking van ons woonzorgcentrum. Ook op informele momenten polsen we naar jouw mening en inbreng als familie. We luisteren graag naar jou, want jouw mening telt en is van onschatbare waarde.

Zit je met vragen, bedenkingen of heb je andere feedback? Dat horen we graag! We vinden het belangrijk dat jij op de hoogte bent van het reilen en zeilen bij Cecilia. Daarnaast hechten we veel belang aan jouw ideeën zodat de kwaliteit in ons woonzorgcentrum nog beter wordt. Bovendien vinden we het belangrijk dat ook jij je goed voelt bij de woonplaats van je geliefde.

“Bewoners én hun families op hun gemak stellen, dat geeft me enorm veel voldoening.”
– Chantal Renkens, sociale dienst

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone