Het lokale aspect

Het lokale aspect

In ons woonzorgcentrum speelt het lokale aspect een grote rol. Woon jij in Alken? Dan krijg jij voorrang om van Cecilia jouw nieuwe thuis te maken. Daardoor creëren we een ‘ons kent ons’ verhaal. Veel Zorgtoppers zijn vanuit de buurt en komen maar al te graag met de fiets naar hun werk. Daarnaast kom je in huis vaak oude bekenden tegen. Wie weet loop je wel je oude buurvrouw of klasgenoot tegen het lijf.

Kortom, jij kent iedereen hier vanuit het dorp waardoor het heel vertrouwd aanvoelt. Spreek je graag dialect? Dat kan! In ons woonzorgcentrum hoor je op de gangen vaak dialect. Zo creëren we een huiselijke, warme sfeer. Bij Cecilia kan jij volledig jezelf zijn en jezelf thuis voelen.

“Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meesten en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.”

– An, interieurverzorgster wzc Cecilia

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone