Verse maaltijden

Verse maaltijden

Bij Cecilia toveren we iedere dag een verse maaltijd op tafel. Onze Zorgtoppers staan iedere dag achter het fornuis om een heerlijk menu voor jou te voorzien. Jij kan genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en een heerlijk dessert. Woon je op de site Terkoest? Dan leveren we de warme, vers bereide maaltijden af aan jouw deur. Samen met je medebewoners kan je ervan smullen in het gezellig restaurant op de site Terkoest.

Woon je niet in Cecilia, maar kook je niet graag? Heb je een dagje geen zin om achter de kookpotten te staan? Dan ben jij als buurtbewoner welkom in dorpsrestaurant op de site Kouterman. Dagelijks kan je er genieten van een overheerlijk menu dat onze Zorgtoppers met plezier voor jou klaarmaken. Wil je graag een reservatie maken? Lees hier hoe je dat best aanpakt!

“Het eten is hier superlekker!
Mijn lievelingseten zijn de desserts maar ook de soep smaakt altijd.”

– Julia, bewoonster wzc Cecilia

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone