Kom thuis in onze assistentiewoningen

Wzc Cecilia zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt!

Ben jij minstens 65 jaar en woon je nog graag heel zelfstandig? Dan kan jij kiezen voor een assistentiewoning bij Cecilia. Zowel op de site Terkoest als op de site Kouterman beschikken we over een aantal serviceflats waar jij, al dan niet met partner, je toekomst een mooie kleur kan geven! Om in een assistentiewoning terecht te kunnen, dien je een aantal stappen te doorlopen.

1

Wil je graag zelfstandig wonen in een assistentiewoning? Neem contact met ons op!

Wanneer je graag in een assistentiewoning bij Cecilia komt wonen, dan kan jij je inschrijven op de wachtlijst. Maak daarvoor een afspraak met de sociale dienst. Samen met jou vullen zij het aanvraagdossier in.

2

Een kleurrijke rondleiding

Kom jij jezelf inschrijven op de wachtlijst? Dan leiden we je graag rond in onze assistentiewoningen op beide sites. Wil je graag wonen op de site Terkoest of toch liever op de site Kouterman? Jij kiest volledig zelf! Bovendien leggen we je in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt bij Cecilia.

3

Wij contacteren je!

We houden je steeds op de hoogte wanneer je dossier op plaats drie op de wachtlijst staat. Zo kan jij je voorbereiden op het moment wanneer er een assistentiewoning vrijkomt bij Cecilia.

4

Een bewuste keuze

We vinden het belangrijk dat je bewust kiest om in een assistentiewoning van Cecilia te wonen. Die keuze kan je maken om verschillende redenen, bijvoorbeeld:

  • Je wil kleiner wonen.
  • Je wil in een serviceflat wonen dat gemakkelijk is in onderhoud.
  • Je wil in de nabijheid van andere senioren wonen.
  • Je wil leven in de dorpskern of in het centrum van de gemeente.

Kies je ervoor om te weigeren? Dan nemen we jouw dossier onderaan de wachtlijst op. Zo krijgen andere 65-plussers ook de kans om te bouwen aan een kleurrijke toekomst bij Cecilia.

011 15 36 00
phone