Zorg op maat

Dankzij onze zorg op maat vind jij als 65-plusser een passende (woon)oplossing bij Cecilia. Zo beschikken we over:

 • een woonzorgcentrum
 • assistentiewoningen
 • een dagcentrum
 • een dorpsrestaurant

Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, onze Zorgtoppers kienen samen met jou een passend zorgpad uit. Ze staan iedere dag voor je klaar en zorgen ervoor dat jij elke dag anders beleeft! Samen met jou bouwen ze aan een kleurrijke toekomst.

Bovendien krijgen 65-plussers vanaf 2027 de mogelijkheid om op de site Terkoest te kiezen voor kleinschalig wonen. We voorzien daar 50 woongelegenheden voor personen die graag in kleinere leefgroepen wonen. Momenteel zijn we volop in gesprek met mogelijke partners en zijn we bezig met het uittekenen van de plannen. Zo blijft Cecilia’s toekomst er rooskleurig uitzien!

“De sfeer in ons wzc is heel huiselijk en gezellig. We kijken in onze zorg altijd naar de individuele woon- en zorgnoden van de bewoner. In alles wat we doen, staat de bewoner centraal.”

– Kristien Bormans, hoofdverpleegkundige ’t Hoge

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone