Open huis

De zorgcampus op site Kouterman is midden in het centrum gelegen. De campus ligt langs de sporthal en de nieuwe woonwijk waar veel jonge gezinnen wonen. Daardoor creëren we verbinding met de gemeente. Buurtbewoners kunnen spontaan bij ons binnenwandelen om bijvoorbeeld iets te komen drinken in de cafetaria. Daarnaast komt ook het kinderkoor regelmatig repeteren. We vinden het fijn dat er vaak mensen binnen- en buitenwandelen. We verwelkomen hen met open armen. Zo zetten we in op sociaal contact met de bewoners.

Daarnaast is de infrastructuur van de zorgcampus op de Kouterman site zeer huiselijk. We willen de huiselijke, gezellige sfeer in ons huis behouden zodat jij je echt kunt thuis voelen. Verder kan je, ongeacht jouw zorggraad, steeds op een veilige manier rondwandelen op de verschillende afdelingen en in onze grote tuin. Zo kan jij op eender welk moment een babbeltje slaan met je medebewoners, een frisse neus halen of van het zonnetje genieten in de tuin.

“Mijn beste vriendinnen wonen in de geburen in het dorp. Ik zie hen dus regelmatig.”
– Jeanne, bewoonster assistentiewoningen Kouterman

 • Clara

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben van Alken afkomstig waardoor het een ‘ons kent ons’ verhaal is: ik ken de meeste bewoners en zij kennen mij. De sfeer is hier heel familiaal en de bewoners staan hier op de eerste plaats.
  Clara
  Ergotherapeut
 • Daisy Belmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het mooi dat iedere afdeling zijn eigen manier van werken heeft. Ik werk hier met een hart voor en met mensen. De glimlach op het gezicht van de bewoners betekent veel voor mij.
  Daisy Belmans
  Kwaliteitscoördinator
 • Chantal Renkens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik zorg ervoor dat de bewoners zich hier thuis voelen en dat de families tevreden zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mijn collega’s tevreden zijn. Kortom, ik krijg er echt voldoening van wanneer ik iets kan betekenen voor de mensen.
  Chantal Renkens
  Sociale dienst
 • Christiane

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan altijd terugvallen op de medewerkers. Ik woon alleen in mijn flatje maar heb toch een gevoel van samenhorigheid. Dat vind ik heel waardevol.
  Christiane
  Bewoonster assistentiewoning Kouterman
 • Lisa

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Mijn kinderen en kleinkinderen kunnen elke dag op bezoek komen hier. Dat vind ik het allerleukste!
  Lisa
  Bewoonster
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben een bezige bij en je kan hier veel activiteiten doen. Wandelingen maken, taart bakken, kienen, soep koken,... ik doe het allemaal even graag.
  Maria
  Bewoonster serviceflat
011 15 36 00
phone